Ako môže koučing pomôcť práve mne?

 

Pýtate sa, ako by páve vám mohol koučing pomôcť?
Ak sa nachádzate na životnej križovatke, a potrebujete sa v niečom rozhodnúť, koučovací rozhovor je skvelý nástroj ako získať pre seba „správnu“ odpoveď.

Často sa na mňa obraciate práve v kľúčových okamihoch vášho života, kedy si neviete sami poradiť a potrebujete nestrannú pomoc. Ja ako kouč nie som na nikoho strane, pracujem objektívne a vychádzam len z toho, čo mi poviete, s ohľadom na váš cieľ a vaše hodnoty. Nemám pre vás rady, ale vás sprevádzam pri hľadaní vašich vlastných odpovedí, ktoré máte v sebe. Ja vám ich pomáham pomocou koučovacích otázok v sebe nájsť a vyjadriť ich nahlas. Uvedomiť si čo je pre vás možné a čo je pre vás v danom okamihu najlepšie. Keď si v koučovacom procese nájdete pre seba najvhodnejšiu odpoveď, ak je to potrebné, naplánujeme spolu postup, ako sa k vytúženému výsledku dostanete. Akým spôsobom a za aký čas. Preskúmame spolu, čo vás v realizácii vie podporiť a ako ošetriť riziká, ktoré sa môžu počas realizácie ukázať.

Z mojej praxe vidieť, že uvedomenia – výsledky, ktoré si počas koučingu nájdete, sa vám v živote dejú okamžite. A práve to ma na tom fascinuje a dáva mi to zmysel. Vidím vaše výsledky hneď. Spätnou väzbou pre mňa ako kouča je skutočnosť, že koučing ako silný nástroj, vie rozpohybovať to, čo niekoľko mesiacov či rokov zostávalo nemenné. A práve tieto zmeny vám dávajú možnosť žiť vaše životy tak, ako to sami chcete. Vaše sny sa stávajú skutočnosťou.

Ak ste aj vy v období, kedy si neviete poradiť, napíšte mi súkromnú správu alebo vyplňte formulár na webstránke: http://mentalnyfitness.sk/sluzby-a-metody/lifekoucing/, rada vám pomôžem rozmotať vaše „zamotané klbko“, a nájsť pre vás tú „správnu odpoveď“.

B.

​Ak sa vám článok páčil, prečítajte si ďalšie prípadne ma neváhajte kontaktovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *