Terapia Duše alebo ako premeniť nezdravé vzťahy na zdravé…

 

Pri poslednej TERAPII DUŠE sme riešili s klientom VZŤAHY. Kto by ich neriešil, však?

Často je to témou terapií a je to tak v poriadku, pretože nikto sa nechce trápiť, práve naopak, každý túži po zdravom a bezproblémovom vzťahu. Je práve dobre, keď človek naberie odvahu a dokáže sa pozrieť, kde nastala chyba a čo je za tým, keď mu niečo nevychádza tak, ako by chcel.

V tomto konkrétnom prípade si klient v procese Terapie Duše uvedomil, kde neustále robil chybu. Preskúmal svoju minulosť a pomocou tejto transformačno – liečivej techniky sa dostal až do obdobia svojho detstva. Tam pocítil, že niečo nie je v poriadku a preto bolo dôležité preskúmať toto obdobie hlbšie. V procese terapie sa mu podarilo odstrániť nefunkčné emocionálne a myšlienkové vzorce, ktoré ho v živote negatívne ovplyvňovali a bránili mu žiť zdravé vzťahy.

Všetky staré nefunkčné vzorce, ktoré používal, pretože inak nevedel sme zrušili a pretransformovali sme ich ma nové myšlienkové vzorce, ktoré mu budú nápomocné v budovaní a liečení „pokazených “, prípadne nezdravých vzťahov na zdravé. Tiež si uvedomil, že nie je potrebné byť s niekým, s kým mu nie je dobre. Že je možné odísť z nefunkčného vzťahu a je to v poriadku.

Takéto i mnohé ďalšie uvedomenia v procese Terapie Duše odzneli. Bolo to veľmi prínosné a pre klienta oslobodzujúce. Pocit uvoľnenia a radosti po terapii malo za následok uvedomenie, že náš pohľad na určité veci môžeme zmeniť a nemusíme byť väzňami starých skostnatených myšlienok a presvedčení… Je na nás, čo si vyberieme

Ak máte aj vy problém vo vzťahoch, prípadne s niečim iným a neviete si poradiť, napíšte mi správu do formulára TU, rada vám pomôžem nájsť spôsob, ako ho vyriešiť napr. pomocou Terapie Duše.
B.

​Ak sa vám článok páčil, prečítajte si ďalšie prípadne ma neváhajte kontaktovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *